Chinatown

Gokkast in vol scherm

Op de Chinatown kun je online gokken, daarnaast hebben wij nog meer en diverse echte gokkasten,je kunt online gokken op een gokkast voor geld of gok voor de fun.

Gokkast Chinatown
Gokkast Chinatown is een bijzonder mooie kast, in de basis van het spel speelt je op de winlijn, behalve op het ‘X’ symbool die kris-kras telt. Het ‘X’ symbool geeft een win van 4 tot 200 punten. Met de autohold-functie worden de rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet. Met de reset-knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kunt natuurlijk ook zelf bepalen welke rollen je vastzet.

Boeven spelen op de chinatown is nog spannender, met ‘choose game’ kunt je kiezen tussen de basis van het spel en het boevenspel met de verschillende inzetten. In het bovenspel kun je met verschillende keuzes spelen. Op de gokkast Chinatown zie je het aantal rollen waarmee je speelt bij welke inzet. Tevens lichten de rollen op waarmee je speelt. In het bovenspel worden alle mogelijke combinaties van de symbolen gemaakt op alle lijnen op de rollen waarmee je speelt. Tevens bewaar je op elke rol de zogenaamde ? subsymbolen, zodra je de subsymbolen hebt gespaard op een BET dan ontvang je een prijs. Als je dus met de hoogste inzet speelt op het bovenspel, spaar je op alle rollen de subsymbolen en ontvang je veel meer random prijzen. Het bovenspel gebruikt voor de punten meerdere banken. Wanneer je het bovenspel speelt wordt steeds 1 punt van beneden gebruikt bij de inzet. Het is mogelijk om in het topspel te spelen zonder dat je punten op de banken heeft staan. Door op start te drukken wordt er steeds 1 punt van de basis naar boven verplaatst. Je kunt dit herhalen totdat u voldoende credits op de winbank heeft waarna de rollen automatisch beginnen te rollen. Als op de middelste winlijn een subsymbool met vraagteken valt, dan spaar je een symbool. Het symbool spaar je alleen voor de rol waarop het symbool valt. U kunt symbolen sparen (afhankelijk van uw inzet) op rol 3,4,5,6,7,8. Het mystery-spel wordt gestart nadat je 5 mystery-symbolen op een rol gespaard heeft. Druk op start om de mystery-prijs binnen te halen! Wanneer je op de ‘reset/take win’ knop drukt worden de punten van de winbank met de minste credits naar het basisspel verplaatst.