Random Runner

Gokkast in vol scherm

Gokkast Random Runner online gokken op gokkast Random Runner, daarnaast hebben wij nog meer en diverse echte gokkasten,je kunt online gokken op een gokkast voor geld of gok voor de fun op onze gokkasten.

Gokkast Random Runner
De beste gokkast aller tijden is de Random Runner. Deze gokkast is eigenlijk de Rolls Royce onder de gokkasten. Zo snel en makkelijk punten winnen en dan hup naar boven met de punten en dan nog sneller meer punten winnen. Zeker als je opeens kris kras drie sterren ziet vallen. Dit is namelijk 200 punten. Uiteraard zijn de meloenen en druiven ook een leuke bijkomstigheid. En de bellen of klokken helemaal! Probeer eens boven te spelen en ervaar het plezier van de RandomRunner!
Ja het kan best even duren, voordat je boven kunt spelen maar als het dan zo ver is dan gaat hij ook echt goed. Een volle bak halen bij de Random runner boven is echt fantastisch. Of drie sterren boven halen is nog leuker. Maar 120 punten winnen is ook leuk. Soms duurt het even voordat je een lekker aantal punten boven hebt gewonnen om door te spelen. Maar vergeet niet dat je tijdens het gokken ook speltegoed kunt bij kopen met je telefoon. Sowieso krijg je binnen 13 punten altijd wel de gelegenheid om even boven te spelen of een gokje te wagen. Dus ja bij de random runner kan het even duren maar als de Random Runner eenmaal loopt dan loopt hij ook echt lekker. Een puntje of 400 is makkelijk te halen en dan spreek ik uit persoonlijke ervaring. Iedereen die al wat ouder is, en een liefhebber van fruitautomaten is kent ongetwijfeld de Random Runner gokkast. Deze stond vroeger in ieder kroeg of friettent. En je weet wel dat deze gokkast enorm veel kon uitbetalen ! Ook fruitkingsplaza(van MyJackpotCasino) heeft de Random Runner gokkast in zijn aanbod. Andere aanbieders hebben ook een soort random runner in hun assortiment, maar niemand heeft de random runner gokkast zo mooi nagemaakt als fruitkings. De Randomrunner gokkast is een klassieke fruitmachine met 3 rollen in het basisspel(onder) en 3 rollen in het topspel(boven). In het basisspel speelt je op 1 winlijn, met uitzondering van het ‘ster’ symbool die kris-kras telt. Als je 3 maal het ‘ster’ symbool hebt geeft dit een win van 20 punten op het basisspel. In het topspel kan worden gespeeld als je 4 punten of meer heeft gewonnen in het basisspel. In het topspel speelt met een inzet van minimaal 4 credits en kris-kras. Dit geeft je meer kans om te te winnen op gokkast Ranom Runner.